Alexis Sanchez va lipsi o luna de pe gazon

”Virusul FIFA” s-a dovedit un impediment pentru Alexis Sanchez. Intr-un meci jucat de reprezentativa statului Chile, 9-ul catalanilor s-a accidentat si verdictul medicilor clubului i-a fost fatal. Timp de-o luna va fi nevoit sa se recupereze, ratand astfel opt partide.

In urma analizelor efectuate in jurul amiezii, lui Alexis Sanchez i-a fost recomandat de catre medici un repaus de patru saptamani, strict din cauza accidentarii suferite in partida amicala sustinuta cu Serbia. Un fundas sarb, in cazul de fata Milvojevic, a dorit sa recupereze balonul si in momentul deposedarii, Alexis a fost victima unei brutalitati.

Ulterior, a fost nevoit sa recurga la teste amanuntite pentru aflarea diagnosticului. In cele din urma, medicii clubului au observat ca ligamentul piciorului drept este avariat, iar perioada de inactivitate nu ii permite fostului component al italienilor de la Udinese Calcio sa evolueze impotriva celor de la Real Zaragoza, Spartak Moscova, UD Levante, Deportivo Alaves, Athletic Bilbao, Benfica Lisabona, Real Betis Bálompie si Atletico Madrid.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s