Invincibilitatea este sinonima cu succesul

Cea mai de succes sectie din cadrul FC Barcelona si-a respectat blazonul in actuala stagiune competitionala, oferind motive de satisfactie deplina in randul suporterilor catalani, care-s entuziasmati de perfectiunea favoritilor in prima jumatate de sezon care se doreste benefic in privinta recapatarii orgoliului.

Nume precum Arpad Sterbik, Danijel Saric, Siarhei Rutenka, Victor Tomas, Jesper Noddesbo sau Eduardo Gurbindo va sunt necunoscute de indata ce n-aveti handbalul printre sporturile preferate. Ce au reusit acesti indivizi incat sa consider justa decizia conform careia sunt privilegiati? Ei bine, au confirmat inca odata de ce handbalul a adus succes societatii sportive din Barcelona, fiind in acest sens cea mai titrata sectie din istorie. Baietii m-au dezamagit profund in stagiunea precedenta cand au fost eliminati din 1/4 de finala ale Ligii Campionilor. In ciuda eliminarii survenita in dauna gruparii daneze AG Copenhaga, (echipa care s-a desfiintat in acest an, din cauza problemelor financiare) , sezonul a fost excelent. Era nevoie totusi de imbunatatiri vizibile in privinta completarii lotului.

Se observa iminent cum handbalisti de certa valoare precum Laszlo Nagy, Christian Ugalde, Konstantin Igropulo sau Marco Antonio Oneto nu mai apara cumsecuvine interesele clubului si dupa discutii aprinse intre membrii conducerii administrative, s-a luat decizia indepartarii acestora, cauzele fiind strict profesionale. In locul cvartetului au venit handbalisti dornici de afirmare si acest lucru a garantat invincibilitatea, care-i sinonima cu succesul, dupa cum stim bine cu totii. Daca va vine sa credeti, FC Barcelona Intersport a obtinut victoria in cele 28 de partide oficiale in acest sezon, fara prea mari batai de cap. Este logic, avand in vedere incorporarea unor sportivi desavarsiti ca Angel Montoro, Arpad Sterbik, Martin Stranovsky, respectiv Eduardo Gurbindo.

Pana in momentul de fata, acestia au contribuit decisiv la triumful in Supercupa Catalunyei,  Spaniei si nu in cele din urma, a Cupei ASOBAL, sponsor principal al campionatului. Au trecut aproximativ 12 ore de la ultima izbanda demna de laudat, intrucat a fost obtinuta in dauna rivalilor traditionali de la BM Neptun Madrid, cunoscuta anterior ca Ciudad Real BM, echipa care se confrunta cu probleme financiare, ceea ce nu este cazul celei mai titrate grupari profesioniste din istoria handbalului masculin. Scorul final de 32-24 nici nu mai are nevoie de vreun comentariu, deoarece ”intareste” regula conform careia priceperea conducerii administrative formata din legende de pe parchet ale catalanilor a devenit ”piesa de rezistenta” pentru restul combatantilor ce spera intr-un declic al celor echipati intr-un tricou cu dungi, predominant ros-albastre.

P.S. Sa speram ca cele 3 trofee adaugate in vitrina in sezonul competitional 2012-2013 nu vor fi ultimele. Vom vedea cu totii ce rezerva destinul acestor baieti in noul an care sta sa vina. 

Un gând despre “Invincibilitatea este sinonima cu succesul

  1. Ce frumoasa echipa este si echipa de handbal din cadrul celui mai frumos club din lume! Spectacol in toate sectiile FCB, de aia este mes que un club!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s