Barça incepe sa ”tureze motoarele” din nou

In sezoanele care au culminat cu castigarea campionatului, Barça a ”turat motoarele” precum un diesel, in luna februarie. Momentan, bilantul ce este favorabil catalanilor, un egal, respectiv o victorie, pare sa indice contrariul in actuala stagiune competitionala.

Februarie a devenit o luna unde favoritii nostri sunt predispusi sa ofere motive de satisfactie deplina absolut oricarui contestatar. Totusi, perioada de acumulare ii solicita intr-o oarecare masura si depinde 100% de disponibilitatea fiecaruia sa exercite presiune constanta asupra buturilor adverse. Am putea spune ca in anii precedenti, catalanii n-au fost deloc zgarciti in privinta meselor festive de intrare in noul an calendaristic, prezentand totodata semne vizibile de tinuta neserioasa, insa timpul devenea aliatul de nadejde al fotbalistilor preocupati in mod deosebit sa ofere publicului larg o mostra de spectaculozitate indiferent de consecinte.

Oponentii nu emit pretentii de triumf de indata ce maestrii balonului rotund ”tureaza motoarele”  – este o fraza ce-a devenit ”piesa de rezistenta” in privinta redresarii sufletesti si ceea ce conteaza cu adevarat, urmeaza. Vorbim de-o ”ispita” in concordanta cu realitatea, intrucat acestia incearca din rasputeri sa revina pe fagasul normal intr-un timp cat mai scurt. Creativitatea ii ajuta in tentativa redescoperirii bucuriei de odinioara si din acest motiv, Barça redevine echipa de temut, careia de abia ii poti face fata, indiferent de jucatorii care dispui in angrenaj.

Astazi, in jurul pranzului, am putut vedea cu totii o noua reprezentatie de gala. Avandu-l in prim-plan pe Andres Iniesta, ce-a ”dirijat” impecabil, Barça pare capabila sa ”reinnoade” sirul victoriilor, mai ales ca echipele impotriva carora isi vor masura fortele vor fi presate de timp sa isi indeplineasca obiectivul. CF Granada, A.C. Milan, FC Sevilla si nu in cele din urma Real Madrid sunt intr-o situatie alarmanta si intr-o proportie covarsitoare, resimt nevoia unui scor favorabil, caci de acest lucru se ”agata” adversarii nostri in tentativa usurarii misiunii conform careia progreseaza indubitabil. Din pacate pentru ei, Barça nu va sta cu ”mainile in san” , astfel ca spectacolul va fi asigurat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s