Victor Valdes va absenta in urmatoarele patru meciuri ale echipei din La Liga

In urma eliminarii din confruntarea cu Real Madrid din etapa trecuta de La Liga, Victor Valdes va fi nevoit sa priveasca din tribune urmatoarele patru meciuri ale colegilor sai. 

In decursul dupa-amiezii, Comitetul jurisdictional al federatiei spaniole a informat mass-media in legatura cu eventuala sanctiune disciplinara ce este nevoit s-o respecte actualul detinator al trofeului Zamora, Victor Valdes. Iesirea necontrolata, dar justificata ulterior de neacordarea unui penalty in disputa cu eternii rivali de la Real Madrid, ii este fatala in prezent. Sanctiunea primita de titularul incontestabil intre buturile catalanilor in ultimul deceniu poate fi interpretabila, intrucat i-a spus pe un ton extrem de ridicat ”centralului” Perez Lasa ”ca nu-ti este rusine, puteai acorda penalty”, dar in acelasi timp afirmatiile sale contravin statutului profesional, iar decizia finala pare extrem de credibila in momentul de fata, avand in vedere faptul ca anumiti jucatori au fost la randul lor pedepsiti aspru pentru aceste manifestari.

Dupa aflarea vestii, conducerea administrativa condusa de presedintele Sandro Rossel a considerat oportuna scrierea unui raport ce faciliteaza iminent acceptarea unui recurs, conform regulamentului. In caz ca pedeapsa nu va fi redusa, Victor Valdes va rata partidele cu Deportivo la Corüna, Rayo Vallecano, Celta Vigo, respectiv R.C.D. Mallorca, astfel ca Jose Manuel Pinto va fi titular in aceste patru meciuri si nu in cele din urma se va apela de urgenta la o rezerva provenita din cadrul filialei. Intr-o proportie covarsitoare, lui Miguel Bañuz Antón ii va fi rezervat un loc pe banca de rezerve, pentru ca atat Oier Olazabal cat si Jordi Masip nu pot onora cererea staff-ului tehnic. Primul din cauza unei eliminari survenite intr-o partida din cadrul Ligii Adelante cu UD Las Palmas, in timp ce fiul legendei handbalului catalan, Enric Masip, este accidentat. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s