Bayern München l-a achizitionat pe Thiago Alcantara contra sumei de 25 milioane euro

FC Barcelona a anuntat prin intermediul site-ului oficial ca detinatoarea Ligii Campionilor, Bayern München, l-a achizitionat contra sumei de 20 milioane de euro pe Thiago Alcantara. Restul de 5 milioane vor fi virate in conditii extrem de interesante.

Josep Guardiola s-a decis asupra achizitionarii definitive. Bavarezii, prin vocile lui Karl-Heinz Rummenigge, respectiv Matthias Sammer, au fost de acord ca detinatoarea Ligii Campionilor sa-l inregimenteze pe Thiago, un fotbalist care a dorit cu totul altceva decat majoritatea fostilor coechipieri. Afacerea incheiata in jurul miezului noptii prevede ca in urmatorii patru ani ambele echipe sa dispute cel putin o partida amicala.

Bayern München cat si jucatorul ne-au facut un favor imens. Chiar daca-s dezamagit de atitudinea lui Thiago, trebuie sa admit ca in cadrul clubului nu sunt acceptati fotbalisti de genul sau, ci indivizi ai caror devotament sa primeze in detrimentul ingamfarii. In rest, ii urez succes. Contractul sau a fost semnat si va expira in 30 iunie 2017.

P.S. Pacat ca acest transfer este mai degraba un compromis decat o afacere. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s