Gerardo ”Tata” Martino a fost ales sa conduca destinele Barcelonei in urmatoarele doua sezoane

FC Barcelona a batut palma cu Gerardo ”Tata” Martino pentru functia de antrenor, lasata vacanta de Tito Vilanova, al carui destin se afla pe mana medicilor americani. Dl. Martino devine al 4-lea argentinian din istoria catalanilor.

Fostul selectioner al statului Paraguay, sfertfinalista a ultimei editii de CM, a semnat in aceasta dupa-amiaza un contract valabil pe doi ani, urmand ca ultimele detalii in legatura cu remuneratiile personale sa fie discutate pe larg cu Andoni Zubizarreta si secretariatul tehnic. Domnia sa se afla la prima experienta europeana ca tehnician.

In cei aproximativ 15 de ani de meserie, s-a dedidat exclusiv continentului sud-american, unde a avut cateva rezultate notabile, cu care se poate mandri oricand, cum ar fi titlurile obtinute cu Libertad si Cerro Porteno, cat mai ales cel din Argentina, tara sa natala, acolo unde Newell’s Old Boys a marsaluit spre cea de-a sasea coroana cu lauri, sub comanda sa.

In varsta de 50 de ani, Gerardo Martino s-a declarat un sustinator al favoritilor nostri si de asemenea a admis ca Josep Guardiola este si va ramane un model pentru argentinian, cu care a avut ocazia in trecut sa schimbe 2-3 vorbe ca intre barbati, dar mai presus de acest lucru speram cu totii ca adaptarea sa fie lejera pentru sud-american. 

P.S. Gerardo Martino va fi prezentat in cursul zilei de joi. La conferinta de presa vor fi prezenti, ca de obicei, Andoni Zubizarreta si Sandro Rosell.

Un gând despre “Gerardo ”Tata” Martino a fost ales sa conduca destinele Barcelonei in urmatoarele doua sezoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s