FC Barcelona Intersport obtine a 2-a victorie pe anul 2012

FC Barcelona Intersport continua marsul triumfal catre castigarea unui nou titlu de campioana in ASOBAL. Catalanii au dispus de nou-promovata Helvetia  Ainatasuna, scor final 32-18.

Inca din momentul fluierului de start, vizitatorii n-au emis pretentii in privinta unei surprize, mai ales ca favoritii nostri erau obligati sa pastreze invincibilitatea, intrucat parcursul fara greseala din cele 17 etape incheiate pana in momentul acestei intalniri, trebuia sa continue en-fanfare. Dupa 7 minute scurse tabela arata un convingator 6-1 pentru gazde si din acest moment s-a produs o relaxare prematura, taxata instantaneu de catre oaspeti. In tot atatea minute, Helvetia Ainatasuna reduce din diferenta enorma de 5 goluri, apropiindu-se la un singur gol de campionii en-titre ai Spaniei, motiv pentru asistentul lui Xavi Pascul, domnul Toni Rubiella, sa ceara timp de odihna pentru a-si trezi elevii din acest impas neinteles.

Minutele ramase pana la intrarea catre vestiare le-a priit de minune gazdelor, careu au eliminat orice dubiu care aplana asupra diferentei certe de valoare, inscriind 8 goluri, spre deosebire de numai 2 ale vizitatorilor, astfel ca scorul afisat in Palau Blaugrana era favorabil campionilor, 14-7. Reaparitia pe parchet a devenit o simpla joaca de copii pentru Siarhei Rutenka si compania, care au demonstrat inca odata ca de indata ce ajung la un nivel extrem de ridicat in privinta concentrarii asupra partidei, cu greu sunt stopati de catre adversari, indiferent de numele echipei respetive. Pe rand, Cedric Sorhaindo, Laszlo Nagy, Alberto Rocas, Jesper Noddesbo si Juanin Garcia au realizat 30 de minute fabuloase, drept urmare, scorul final de 32-18 n-a mirat pe absolut nimeni. Cu aceasta victorie, FC Barcelona Intersport pastreaza diferenta de 2 pct fata de rivalii traditionali ai ultimelor doua decenii in handbalul masculin, BM Atletico de Madrid.

Lasă un comentariu