FC Barcelona Borges s-a calificat in semifinalele Cupei Regelui Spaniei la handbal masculin

Albert Rocas,pregatit pentru o aruncare decisiva.

FC Barcelona Borges este actuala detinatoare a trofeului,iar catalanii au invins in aceasta seara gruparea Naturhouse La Rioja,intr-un meci ce s-a disputat in sala formatiei Antequera 2016 din Malaga,Andaluzia.

Partida a fost foarte echilibrata pana la momentul intrarii in arena a bosniacului Daniel Saric,principalul om din buturile gruparii catalane a facut o prima repriza senzationala,nelasandu-le absolut deloc elevilor lui Jesus Javier Gonzalez sa respire. Titularul de atunci,tanarul Gonzalo Perez de Vargas incasase numai putin de 7 goluri,iar Saric pana la fluierul final al primei parti a incasat doar 4 goluri,asta aratand evolutia de exceptie facuta de bosniac in prima repriza contra celor de la Naturhouse La Rioja. Scorul pauzei a fost 18-11 pentru FC Barcelona Borges,Jesper Noddesbo si Iker Romero fiind de neoprit in tentativa lor de a inscrie goluri la poarta aparata de Javier Romao.

Repriza secunda a fost una mult mai echilibrata,baietii antrenati de Xavi Pascual au mai redus din turatii,iar acest lucru le-a oferit gruparii din provincia Logrones sa se apropie,insa nu foarte mult de FC Barcelona Borges,cea mai mica diferenta fiind de 5 goluri,22-17 dupa aproximativ 6 minute scurse de la reluarea jocului. De aici Xavi Pascual le-a desenat o noua schema tactica baietilor,iar acestia s-au incredintat exemplar de sfaturile primite,reusind pana la sfarsitul partidei numai putin de 14 goluri,dintre care Victor Tomas si Albert Rocas au reusit 9,fiind principalii realizatori ai echipei in cea de-a doua repriza.
Scorul final al acestei intalniri a fost 36-28,iar invingatoarea dintre Antequera 2016 si Portland Reyno de Navarra va intalni formatia blaugrana pentru un loc in finala competitiei.

Fisa tehnica a acestui meci:

FC Barcelona Borges ( 18+18) Jesper Noddesbo 8 goluri,Iker Romero 6 goluri,Juanin Garcia 5 goluri,Victor Tomas 5 goluri,Albert Rocas 4 goluri,Konstantin Igropulo 3 goluri,Laszlo Nagy 2 goluri,Mikell Hansen 2 goluri,Marco Antonio Oneto 1 gol.

Naturhouse La Rioja ( 11+17) Isaias Guardiola 5 goluri,Javier Parra 5 goluri,Unnai Arietta 4 goluri,Ales Abrao 4 goluri,Francisco Javier Lopez Tarazada 4 goluri,Angel Romero 2 goluri,Goran Duricin 1 gol,Ismael Juraez 1 gol,Alfredo Sorrentino 1 gol,Victor Vigo 1 gol.

Un gând despre “FC Barcelona Borges s-a calificat in semifinalele Cupei Regelui Spaniei la handbal masculin

  1. Vad ca si-a revenit Iker Romero… aproape meci de meci este printre golgheterii echipei!
    Societatea FC Barcelona traverseaza poate cea mai buna perioada din istorie, echipele de fotbal, handbal si baschet se descurca extraordinar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s